Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

Menu


Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

Over Hamrah

Hamrah betekent is Perzisch voor “metgezel” in het Nederlands en “companion” in het Engels.

Hamrah is een taal en vaardigheden trainingscentrum met Blik op Werk en NRTO keurmerken. Hamrah is de convenant partner van de gemeente Rotterdam en werkt samen met de Stichting UAF (www.uaf.nl). Hamrah is ook geregistreerd bij UWV en biedt scholingsdiensten aan. Bovendien is Hamrah erkend als een sociaalondernemer en heeft een PSO30+ certificering. Hierdoor kunnen bedrijven taal of skills training voor hun werknemers inkopen om hun SROI verplichtingen in te vullen. 

Hamrah is voor het 9ste achtereenvolgende jaar beoordeeld met 4 sterren door het keurmerk Blik op Werk, het Nederlandse keurmerk voor de kwaliteit van taal en inburgeringscursussen. Voor het 6de achtereenvolgende jaar, met een hoge klant tevredenheidcijfer. Hamrah behoort tot de top 3 taalscholen van Nederland en Rotterdam. Dit jaar staat Hamrah met een score van 9,8 op nummer 1 van 314 gecertificeerde taalscholen.

Naast inburgering en staatsexamen curussen biedt Hamrah aanvullende taallessen vanuit de moedertaal. Hamrah werkt met gecertificeerde taaldocenten die het Nederlands vanuit Farsi, Dari, Turks, Arabisch, Pools en andere steun talen onderwijzen. Naarmate een cursist de Nederlandse taal beter beheerst, neemt de ondersteuning in eigen moedertaal af.

Voor expats biest Hamrah diverse taalcurussen voor alle niveaus. Hamrah is tevens partner van Rotterdam Dutch Expat Centrum

Voor bedrijven, biedt Hamrah (vak)taal traininen op maat. Onze nieuwe e-learning module op 3F/B2 niveau is de eerste blended, adaptief en sociaal learning module, waarmee cursisten kunnen zelfstudie combineren met ondersteuning van een gecertificeerde taal docent.

Hamrah is tevens een geautoriseerd trainingscentrum voor Rhino (3D modelling software). Wer bieden als de enige taalschool VCA compleet in het Perzisch (Farsi).

Tot slot, ontwikkelen we samen met bedrijven leerwerktrajecten en talent ontwikkelingsprogramma.

Scroll to Top