Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

Menu


Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

FAQ Dutch For Expats

Most frequent questions and answers about dutch for expats

Het leren van Nederlands kan nieuwe kansen bieden op werk, onderwijs en integratie in de Nederlandse samenleving.

Afhankelijk van uw situatie zijn er wel mogelijkheden. Neen contact op met DUO, UWV , UAF of gemeente Rotterdam. U kunt ook bij de Expat Centrum Rotterdam informeren naar de mogelijkheden.  

Ja, dat is wel mogelijk. Samen bekijken naar de betalingsmogelijkheden.

Absoluut! Hamrah heeft cursussen op A1, A2 en B1, inclusief complete beginners.

Onze cursussen worden voornamelijk in het Nederlands gegeven om studenten vanaf het begin onder te dompelen in de taal, maar onze instructeurs beheersen ook Engels om ondersteuning te bieden waar nodig.

Afhankelijk van het niveau en behoefte van de cursisten hanteren we bijpassende methodes, waaronder interactieve lessen, groepsactiviteiten, e-learning en in praktjk  leren om het leren te vergemakkelijken.

Ja, we begrijpen het belang van flexibiliteit voor onze studenten en bieden verschillende planningsmogelijkheden aan, waaronder avond- en weekendlessen, online en op locatie lessen en tot slot hybride en blended vormen.

We bieden intaketoets aan om uw huidige taalvaardigheidsniveau te beoordelen en de meest geschikte cursus voor uw behoeften aan te bevelen.

Ja, we bieden voorbereidingscursussen voor inburgering en staatsexamen inclusief examentraining.  Deze cursussen zijn bedoeld onder andere voor vrijwillige inburgerraars.

We moedigen onze studenten aan om deel te nemen aan taal cafés en conversatiebijeenkomsten om Nederlands te oefenen buiten de lesomgeving.

We bieden toegang tot online bronnen, taalleer-apps en aanvullend materiaal om uw zelfstudie-inspanningen te ondersteunen en het leren in de klas te versterken.

We sturen maandelijks oefenmateriaal voor verschillende niveaus. Deze dienst is gratis en bedoeld om uw taalniveau te verhogen.

De nederlandse taalcurussen breiden u niet voor de inburgeringsexamen of staatsexamen. Ze zijn bedoeld om algemene taalvaardigheid te ontwikkelen, meestal tot A2 of B1 niveau. Voor verdere profetionalisering op B2 of C1 niveau kunt u contact met ons op nemen.

Scroll to Top